Ce facem cand (NU) ne dorim o schimbare

30 mai 2014
schimbare workshop daiana stoicescu anda suta dezvoltare personala coachingJOI, 5 iunie e ziua in care poti alege sa lucrezi la o schimbare din viata ta personala sau profesionala, alaturi de 2 coachi acreditati - Associated Certified Coach (ACC)- de catre Federatia Internationala de Coaching(ICF).

Cum abordam schimbarile din viata noastra?

Cand o schimbare vine din exterior suntem pusi in situatia de a reactiona imediat, iar acesta poate fi un moment de criza. Tindem sa vedem aceasta schimbare din exterior ca fiind destabilizatoare pentru ca nu suntem initiatorii ei si nu o controlam. Insa, cand realizam din interior catre exterior o schimbare, cream oportunitatea de a alege constient ce atitudine sau comportament sa avem. Astfel schimbarea se realizeaza natural, firesc, e durabila si vizibila.

Te invitam sa participi la un workshop cu instrumentul POINTS OF YOU™ unde poti aborda o schimbare din viata ta tinand cont de ceea ce iti doresti.

Informatii despre workshop-ul de coaching si dezvoltare personala?

 • Joi 5 iunie, 18.30-21.00
 • Locatie: Sediul Profiles International, Str Sevastopol nr 17, bloc 1, etaj 1. Aproape de Piata Victoriei, langa parcarea clinicii Sanador
 • Program de grup coaching organizat in parteneriat cu PROFILES INTERNATIONAL
 • La finalul programului de coaching pentru managementul schimbarii vei obtine:
 • Cel putin un mod eficient de a gestiona o schimbare din viata profesionala sau personala;
 • Vei obtine claritate si incredere in deciziile pe care le iei;
 • Vei pleca energizat, vei aborda schimbarea intr-o maniera deschisa, dintr-o pozitie detasata si dagajata.

Structura programului:

 • 2,5 ore coaching de grup
 • Bonus: la final 3 “norocosi” vor beneficia - fie o sesiune de coaching individual, fie aplicarea unui test de evaluare PROFILES cu o sesiune de feedback.
 • Programul este pentru maximum 10 persoane.
 • Inscrierile se pot face pe e-mail, la Anda Suta anda@youaremore.ro sau telefonic la Daiana Stoicescu la 0730.177.495 pana pe 4 iunie 2014 in limita locurilor disponibile

Cine este coach-ul personal Anda Suta?

Anda Suta are peste 12 ani de lucru cu oamenii in mediu de business. Absolvent al Faculatii de Psihologie si Master in Psihologie Organizationala, la care se adauga si alte formari in domeniul resurselor umane are o experienta de 12 ani in identificarea profilului psihologic al oamenilor, selectarea si evaluarea lor pentru pozitii de executie cat si managerial, dezvoltarea competentelor necesare lor, identificarea si dezvoltarea persoanelor cu potential, managementul carierei. In prezent Anda acompaniaza persoanele cu potential care isi doresc sa evolueze spre o cariera de succes si sa dezvolte relatii sanatoase. Este antreprenor al companiei de coaching si dezvoltare personala You are more si este si Coach de asemenea activeaza ca si Coach intern in BRD Groupe Societe Generale.

Anda este Coach colaborator Profiles international acreditat de catre catre Federatia Internationala de Coaching si in ultimii ani si-a dedicat atentia, studiind si practicand coaching pe aspecte legate de descoperirea potentialului personal si profesional, gestionarea relatiilor conflictuale sau a mediilor toxice, dezvoltarea capacitatilor manageriale, cresterea stimei de sine, consolidarea relatiei cu propria persoana si ceilalti, schimbarea obiceiurilor in relatii, inteligenta emotionala, flexibilitate, redescoperirea motivatiei si a pasiunilor.

Cine este coach-ul personal Daiana Stoicescu?

Daiana Stoicescu sustine managerii si echipele pentru cresterea eficientei. Ea te acompaniaza la indeplinirea aspiratiilor tale profesionale si personale. Astazi, Daiana ofera o gama variata de servicii si programe de coaching, de la coaching individual, de echipa, de grup, la managementul eficientei, managementul carierei, succesul intr-un rol nou, cresterea energiei si motivatiei, descoperirea propriilor talente si orientarea catre actiune.

Este este Coach colaborator Profiles si Coach acreditat de catre Federatia Internationala de Coaching, se ocupa de comunicarea capitolului local al Federatiei Internationale de Coaching si este membru in consiliul director al capitolului local al Federatiei Internationale de Coaching.

La certificarile sale in Marketing Direct, Jurnalism si Relatii Publice se adauga specializarile in coaching executiv, coaching folosind instrumentele de diagnoza cu Eneagrama, in leadership transformational si in metoda Espere.

Ce o caracterizeaza pe Daiana este entuziasmul si pasiunea de a initia si dezvolta proiecte personale si profesionale. Adera la cele mai inalte standarde de calitate. Isi petrece viata intr-un mod armonios, invatand continuu, facand coaching, citind, dansand, facand scufundari de fiecare data cand are ocazia.Comentarii la articolul "Ce facem cand (NU) ne dorim o schimbare":


May, 31st, 12:41AM
AdinaM
Eu sunt una dintre participantele de la intalnirea de grup coaching cu managementul stresului si abia astept sa ne revedem pe 5 iunie. Mi-a placut foarte mult ce am descoperit despre mine si sunt tare curioasa sa vad ce imi rezerva intalnirea cu "schimbarea". Se pare ca am prins gustul si abia astept sa experimentez coachingul din nou. Va felicit pentru initiativa!
Acasa     Despre mine     Blog     Testimoniale     Parteneri     Contact
Coaching - Individual
Coaching
Individual
Coaching - Cuplu si dating
Coaching
Cuplu si dating
Coaching - Pentru cariera
Coaching
Pentru cariera
Coaching - Relatii profesionale
Coaching
Relatii profesionale
Workshopuri si Traininguri
Workshopuri
si Traininguri
Assessment - Cunoastere personala
Assessment
Cunoastere personala
copyright © YouAreMore.ro | Developed by HTD Publishing