Ce se intampla cand ai incredere in fortele proprii?

1 iulie 2014
workshop incredere in sine dezvoltare personala daiana stoicescu anda sutaMarti, 8 Iulie e ziua in care poti alege sa lucrezi la consolidarea increderii in fortele proprii, alaturi de 2 coachi acreditati, Associated Certified Coach (ACC) de catre Federatia Internationala de Coaching (ICF).

Cum te ajuta increderea in sine?

Cand ai o incredere scazuta in fortele proprii te bazezi mai mult pe ce cred altii despre tine, eviti riscurile si speri ca greselile tale vor trece neobservate, eviti sa iti spui parerea. Toate aceste comportamente pot genera consecinte pe care nu ti le doresti in cariera ta sau in relatiile din viata personala.

Increderea in sine este supravietuire

Nathaniel Branden, parintele teoriei despre “Self-Esteem”, spune ca a avea incredere in tine este mai mult “o chestiune de supravietuire”. Tot el spune ca increderea in fortele proprii este “senzatia interioara de putere pentru indeplinirea propriilor dorinte. Si ca tocmai aceasta senzatie ne permite sa actionam. Cand ai incredere vezi ca poti face fata provocarilor cotidiene, ai incredere in capacitatea ta de a gandi, de a invata, de a alege, de a lua decizii, de a te adapta la schimbari…”

Acest workshop este o invitatie la descoperire, la a afla care este nivelul tau de incredere in fortele proprii, la a-ti creste increderea in tine cu ajutorul unui instrument creativ de coaching, POINTS OF YOU™. Te invitam sa explorezi ce se intampla cand ai incredere in fortele proprii si sa dobandesti noi perspective.

Program de grup coaching organizat in parteneriat cu PROFILES INTERNATIONAL

CAND are loc workshop-ul pentru dezvoltarea increderii in sine?

Marti 8 iulie, 18.30-21.00

UNDE are loc workshop-ul pentru dezvoltarea increderii in sine?

Sediul Profiles International, Str Sevastopol nr 17, bloc 1, etaj 1. Aproape de Piata Victoriei, langa parcarea clinicii Sanador.

Cu ce informatii ramai in urma workshop-ului pentru dezvoltarea increderii in sine?

La finalul programului de coaching pentru managementul increderii in fortele proprii vei:

  • Identifica cand nu ai suficienta incredere in tine si cum te poate influenta asta in viata de zi cu zi;
  • Afla care e nivelul increderii in tine;
  • Descoperi cum sa sustii increderea in fortele proprii in urmatoarele 3 luni.

Structura programului de dezvoltare personala

  • 2,5 ore coaching de grup
  • Bonus: la final 3 “norocosi” vor beneficia de - fie o sesiune de coaching individual, fie o evaluare PROFILES cu o sesiune de feedback.
  • Programul este pentru maximum 10 persoane.

Inscrierile se pot face pe e-mail, la Anda Suta - anda@youaremore.ro sau telefonic la Daiana Stoicescu la telefonul 0730.177.495 pana pe 7 iulie 2014 in limita locurilor disponibile.

Acest workshop va continua cu lucrul pe “Consolidarea increderii in fortele proprii” intr-un grup dedicat de coaching. Pe parcursul acestei veri, 5 saptamani, 5 sesiuni de grup, 5 subiecte pe marginea “Increderii in sine”.

Anda Suta & Daiana Stoicescu Associated Certified CoachesComentarii la articolul "Ce se intampla cand ai incredere in fortele proprii?":

Nu exista niciun comentariu la acest articol.
Fii tu primul care publica o parere!


Acasa     Despre mine     Blog     Testimoniale     Parteneri     Contact
Coaching - Individual
Coaching
Individual
Coaching - Cuplu si dating
Coaching
Cuplu si dating
Coaching - Pentru cariera
Coaching
Pentru cariera
Coaching - Relatii profesionale
Coaching
Relatii profesionale
Workshopuri si Traininguri
Workshopuri
si Traininguri
Assessment - Cunoastere personala
Assessment
Cunoastere personala
copyright © YouAreMore.ro | Developed by HTD Publishing