Cum ne putem imbunatati relatiile personale si/sau profesionale

16 iunie 2014
workshop relatii dezvoltare personala daiana stoicescu anda suta19  sau  26 iunie, iti poti alege JOIA in care sa lucrezi la imbunatatirea unei relatii din viata ta personala si/sau profesionala, alaturi de 2 coachi acreditati, Associated Certified Coachi (ACC) de catre Federatia Internationala de Coaching(ICF).

Relatii mai bune in familie si la job

Relatiile personale si profesionale reprezinta o parte fundamentala a vietii noastre. Studiile arata ca aproape 89% din situatiile care cresc calitatea vietii sunt generate de relatii, incepand de la relatia cu noi insine, apoi relatiile cu partenerul, cu copiii si parintii, cu prietenii si nu in ultimul rand relatiile profesionale: cu colegii, partenerii de munca, sefii, subordonatii. Cu cat vom creste abilitatile noastre de a gestiona aceste relatii, cu atat vom fi mai satisfacuti, confortabili si in acord cu noi insine.

Te invitam sa participi la un workshop cu instrumentul POINTS OF YOU™ unde poti aborda o relatie din viata ta sau capitolul “relatii” si poti pleca cu noi perspective.

Program de grup coaching este organizat in parteneriat cu PROFILES INTERNATIONAL.

CAND are loc workhop-ul pentru imbunatatirea relatiilor din viata noastra?

Joi 19 iunie, 18.30-21.00 sau Joi 26 iunie, 18.30-21.00.

UNDE are loc?

Sediul Profiles International, Str Sevastopol nr 17, bloc 1, etaj 1. Aproape de Piata Victoriei, langa parcarea clinicii Sanador.

La finalul programului de coaching pentru managementul relatiilor vei obtine:

  • Cel putin un mod eficient de a gestiona o relatie din viata profesionala si/sau personala;
  • Vei obtine claritate si incredere in deciziile pe care le iei;
  • Vei pleca energizat, vei aborda relatia pe care ai lucrat sau relatiile in general intr-o maniera deschisa, dintr-o pozitie detasata si degajata.

Structura programului:

  • 2,5 ore coaching de grup
  • Bonus: la final 3 “norocosi” vor beneficia de - fie o sesiune de coaching individual, fie o evaluare PROFILES cu o sesiune de feedback. Programul este pentru maximum 10 persoane/sesiune. Inscrierile se pot face pe e-mail, la Anda Suta - anda@youaremore.ro sau telefonic la Daiana Stoicescu - 0730.177.495 pana pe 18 sau 25 iunie 2014 in limita locurilor disponibile.

Anda Suta & Daiana Stoicescu Associated Certified CoachesComentarii la articolul "Cum ne putem imbunatati relatiile personale si/sau profesionale":


Jun, 22nd, 4:55PM
Cristiana Rogozea
Experienta este unica! In cadrul sedintei de coaching totul este despre tine, iar timpul acordat in acest sens va fi intotdeauna cea mai buna investitie. Astfel, coachi de exceptie precum Anda Suta si Daiana Stoicescu, mediul pozitiv in care te simti deja ca un om de succes si partenerii de lucru foarte buni in comunicare sunt ca o scara spre urmatorul tau nivel. Din punct de vedere al exercitiilor, se lucreaza atat in sfera vizuala, cat si in cea a cunoasterii, acestea fiind realizate astfel incat sa ajungi la cine esti tu cu adevarat. Intrucat, comportandu-te natural, lasand problemele cotidiene la intrare, iti este mult mai usor sa-ti dai seama ce-ti doresti tu de fapt sau ce alegeri sa faci in acest sens. Asa ca, actionand in prezent, te vei bucura de evolutia ta, in viitor.
Jun, 23rd, 9:58PM
Daiana S
Multumim, Cristiana, pentru ca ai impartasit experienta ta impreuna cu noi!
Te mai asteptam si iti dorim sa te bucuri de evolutia ta.
Jun, 23rd, 10:00PM
Lidia
A fost o seara minunata in care am avut curajul sa incerc un coaching de grup pe tema imbunatatirii relatiilor personale/profesionale, desi nu mi-as fi imaginat ca mai pot descoperi ceva nou in acest sens.
Este prima data cand particip la un astfel de workshop, insa Daiana si Anda au reusit sa imi transmita o anumita forta si incredere ca pot face mai mult si mai bine pentru mine decat am facut pana acum.
Coaching-ul de grup, cu Anda si Daiana, m-a ajutat sa imi cristalizez opinii si pareri, sa imi definesc, sa masor conceptul de relatie in general si astfel sa pot adapta generalul la particular, sa ma intalnesc pe mine insami in situatii create in cadrul acestui coaching de grup si sa imi dau raspunsuri.

Am plecat de la voi si cu un sentiment de bucurie, am cunoscut niste oameni minunati, pe de o parte colegii de workshop, pe de alta parte, pe voi, Anda si Daiana.

Abia astept sa revin la urmatorul workshop care va avea o tema foarte interesanta. You are more, Felicitari!
Jun, 23rd, 10:28PM
Daiana S
Multumim, Lidia, pentru marturia ta! Te mai asteptam alaturi de noi!
Acasa     Despre mine     Blog     Testimoniale     Parteneri     Contact
Coaching - Individual
Coaching
Individual
Coaching - Cuplu si dating
Coaching
Cuplu si dating
Coaching - Pentru cariera
Coaching
Pentru cariera
Coaching - Relatii profesionale
Coaching
Relatii profesionale
Workshopuri si Traininguri
Workshopuri
si Traininguri
Assessment - Cunoastere personala
Assessment
Cunoastere personala
copyright © YouAreMore.ro | Developed by HTD Publishing