Grup de coaching dedicat lucrului pentru increderea in sine

11 iulie 2014
ambitie abilitati incredere in sine daiana stoicescu anda suta relatii coachingIn perioada 29 iulie-26 august Anda Suta si Daiana Stoicescu vor crea un grup de coaching in ideea dezvoltarii increderii in sine, a realizarii prin fortele proprii. In cadrul acestui program de coaching de grup se va lucra cu aceiasi 10 participanti timp de 5 saptamani pe aceeasi tema: increderea in sine.

Structura programului de coaching pentru increderea in sine

Intalnirile vor avea loc in fiecare marti, de la ora 18:30, timp de 5 saptamani la sediul Profiles International (Str Sevastopol nr 17, bloc 1, etaj 1 - aproape de Piata Victoriei, langa parcarea clinicii Sanador) si se va lucra alaturi de 2 coachi acreditati, Associated Certified Coach (ACC) de catre Federatia Internationala de Coaching (ICF) la consolidarea increderii in fortele proprii.

Desfasurarea programului pentru increderea in sine

 • Incepi pe 29 iulie si continui pe 5 august sa lucrezi la modificarea credintelor limitative. Vei face asta analizand gandurile care te blocheaza.
 • Pe 12 august iti observi emotiile si felul in care corpul tau le arata celorlalti cata incredere ai in tine.
 • Pe 19 august exersezi diferite modalitati in care iti poti sustine punctul de vedere si cum te poti afirma in fata celorlalti.
 • Pe 26 august te detasezi de ceea ce cred ceilalti despre tine si lucrezi la cresterea increderii in ce crezi tu despre tine cat si increderea pe care o ai in ceilalti.

Inscrierea in programul de coaching pentru increderea in sine

Pentru a avea rezultate cat mai bune, prezenta este obligatorie la toate cele 5 sesiuni de coaching in grup. Cand decizi sa te inscrii o poti face pe e-mail, la Anda Suta anda@youaremore.ro sau, telefonic, la Daiana Stoicescu, la 0730.177.495 pana pe 25 iulie 2014, in limita locurilor disponibile.

Cand ai o incredere scazuta in fortele proprii te bazezi mai mult pe ce cred altii despre tine, eviti riscurile si speri ca greselile tale vor trece neobservate, eviti sa iti spui parerea. Toate aceste comportamente pot genera consecinte pe care nu ti le doresti in cariera ta sau in relatiile din viata personala.

Increderea in sine inseamna supravietuire

Nathaniel Branden, parintele teoriei despre “Self-Esteem”, spune ca a avea incredere in tine este mai mult “o chestiune de supravietuire”. Tot el spune ca increderea in fortele proprii este “senzatia interioara de putere pentru indeplinirea propriilor dorinte. Si ca tocmai aceasta senzatie ne permite sa actionam. Cand ai incredere vezi ca poti face fata provocarilor cotidiene, ai incredere in capacitatea ta de a gandi, de a invata, de a alege, de a lua decizii, de a te adapta la schimbari…”

Beneficiile dezvoltarii increderii in sine

La finalul programului de coaching pentru managementul increderii in sine este posibil sa:

 • Ai o rezistenta crescuta la dificultatile pe care le intampini
 • Ai incredere in propriile abillitati, sa indraznesti mai mult sa risti si sa iti permiti sa fii creativ
 • Vei fi mai ambitios pentru ca ai incredere ca iti poti atinge toate obiectivele pe care ti le propui
 • Vei observa o schimbare in relatiile tale. In mod normal noi suntem inconjurati de persoane care ne seamana. Daca ai incredere in tine, vei atrage incredere, relatii sanatoase si oameni de succes in viata ta.
 • Ii vei trata cu mai mult respect pe cei pe care ii iubesti si iti sunt apropiati pentru ca nu ii vei mai percepe ca fiind o amenintare pentru tine. Cand ii tratezi pe ceilalti cu respect si ei te trateaza la fel.
 • Te vei simti mult mai bine, in general. Este posibil sa te trezesti in fiecare dimineata increzatoare/increzator si asteptand ziua ce incepe cu entuziasm.
 • Iti vei face griji din ce in ce mai putin datorita abilitatii nou dobandite de a te confrunta cu lucruri care iti genereaza disconfort. Asta te va ajuta sa iti pui energia in obiective constructive.
 • Iti vei asuma riscuri mai mari pentru ca stii ca poti face fata oricarei situatii. Persoanele care indraznesc sa isi asume riscuri sunt si cele care au mai mult succes in viata.
 • Te vei bucura de o viata sociala bogata. Cand ai incredere in tine, nu eziti sa vorbesti cu persoane necunoscute. Fiecare persoana nou intalnita este un potential prieten, partener de afacere, client, sau de ce nu, un partener de viata.
 • Vei folosi critica si feedback-ul negativ pentru a-ti imbunatati performanta. Datorita unei increderi crescute in fortele tale proprii, a fi criticat nu mai este un eveniment care sa iti marcheze viata intr-un mod decisiv. Poti asculta in mod obiectiv critica la adresa ta si vei putea decide daca este sau nu adevar in ea. Iar daca este, o poti folosi doar in favoarea ta si vei putea sa fii mai bun.

Prezentarea coachilor

Anda Suta

In prezent Anda Suta acompaniaza persoanele cu potential care isi doresc sa evolueze spre o cariera de succes si sa dezvolte relatii sanatoase. Este antreprenor si Coach al companiei de coaching si dezvoltare personala You are more si de asemenea activeaza ca si Coach intern in BRD Groupe Societe Generale.

Anda are peste 12 ani de lucru cu oamenii in mediu de business. Absolvent al Faculatii de Psihologie si Master in Psihologie Organizationala, la care se adauga si alte formari in domeniul resurselor umane are o experienta de 12 ani in identificarea profilului psihologic al oamenilor, selectarea si evaluarea lor pentru pozitii de executie cat si managerial, dezvoltarea competentelor necesare lor, identificarea si dezvoltarea persoanelor cu potential, managementul carierei. Anda este Coach colaborator Profiles international acreditat de catre catre Federatia Internationala de Coaching. Formarile ei in coaching sunt in zona abordarii sistemice (Metasysteme - Alain Cardon) si NLP (Mindmaster) cat si cu ajutorul instrumentelor Espere, Enneagrama, BYY. La acestea au contribuit numeroase formari din domeniul analizei tranzactionale si a psihologiei integrative.

In ultimii ani si-a dedicat atentia, studiind si practicand coaching pe aspecte legate de descoperirea potentialului personal si profesional, gestionarea relatiilor conflictuale sau a mediilor toxice, dezvoltarea capacitatilor manageriale, cresterea stimei de sine, consolidarea relatiei cu propria persoana si ceilalti, schimbarea obiceiurilor in relatii, inteligenta emotionala, flexibilitate, redescoperirea motivatiei si a pasiunilor.

Daiana Stoicescu

Daiana Stoicescu sustine managerii si echipele pentru cresterea eficientei. Ea te acompaniaza la indeplinirea aspiratiilor tale profesionale si personale. Astazi, Daiana ofera o gama variata de servicii si programe de coaching, de la coaching individual, de echipa, de grup, la managementul eficientei, managementul carierei, succesul intr-un rol nou, cresterea energiei si motivatiei, descoperirea propriilor talente si orientarea catre actiune.

Este este Coach colaborator Profiles si Coach acreditat de catre Federatia Internationala de Coaching, se ocupa de comunicarea capitolului local al Federatiei Internationale de Coaching si este membru in consiliul director al capitolului local al Federatiei Internationale de Coaching.

La certificarile sale in Marketing Direct, Jurnalism si Relatii Publice se adauga specializarile in coaching executiv, coaching folosind instrumentele de diagnoza cu Eneagrama, in leadership transformational si in metoda Espere. Ce o caracterizeaza pe Daiana este entuziasmul si pasiunea de a initia si dezvolta proiecte personale si profesionale. Adera la cele mai inalte standarde de calitate. Isi petrece viata intr-un mod armonios, invatand continuu, facand coaching, citind, dansand, facand scufundari de fiecare data cand are ocazia.Comentarii la articolul "Grup de coaching dedicat lucrului pentru increderea in sine":

Nu exista niciun comentariu la acest articol.
Fii tu primul care publica o parere!


Acasa     Despre mine     Blog     Testimoniale     Parteneri     Contact
Coaching - Individual
Coaching
Individual
Coaching - Cuplu si dating
Coaching
Cuplu si dating
Coaching - Pentru cariera
Coaching
Pentru cariera
Coaching - Relatii profesionale
Coaching
Relatii profesionale
Workshopuri si Traininguri
Workshopuri
si Traininguri
Assessment - Cunoastere personala
Assessment
Cunoastere personala
copyright © YouAreMore.ro | Developed by HTD Publishing