IN NOIEMBRIE 2 Grupuri de coaching pentru dezvoltarea increderii in sine si cresterea motivatiei

13 octombrie 2014
incredere in sine dezvoltare personala daiana stoicescu coaching pentru cresterea motivatiei anda sutaParticipa la unul din cele doua grupuri de coaching dedicate cresterii motivatiei si dezvoltarii increderii in sine.

Structura programului de motivatie:

Te intalnesti in fiecare marti de la ora 19:00 la 21:30, timp de 5 saptamani la sediul Profiles International si lucrezi alaturi de 2 coachi acreditati, Associated Certified Coach (ACC) de catre Federatia Internationala de Coaching (ICF) la consolidarea increderii in fortele proprii.

Cum iti vei creste motivatia?

Incepi pe 4 noiembrie si continui pe 11 noiembrie sa lucrezi la identificarea si prelucrarea obstacolelor si a limitarilor externe sau interne. Vei face asta analizand gandurile care te blocheaza si le vei inlocui cu altele care te ajuta, vei prelucra criticul interior, vei clarifica ce e important pentru tine si ce iti doresti pe viitor. Vei observa unde iti pui energia si cum te motivezi. Pe 18 si 25 noiembrie observi cata incredere ai in fortele proprii. Lucrezi la mentinerea disciplinei si perseverentei pentru a obtine ceea ce ti-ai propus pe termen mediu si lung. Realizezi un echilibru intre ceea ce e urgent si ceea ce e important pentru tine. Pe 2 decembrie exersezi diferite modalitati legate de intarirea motivatiei interne, asertivitate, continuitate. Vei pleca cu o perspectiva noua si un plan de actiune pe urmatoarele 3 luni.

Principalul obstacol in a obtine ceea ce vrei este chiar neclaritatea telurilor, absenta unui scop clar, articulat, bine definit. Iti este clar ce vrei sa fii, sa ai, sa faci in urmatoarea perioada? Cand te gandesti la lucrurile pe care ti le doresti foarte mult poti spune si de ce nu le-ai obtinut inca? Daca argumentele sunt legate de “un sir de imprejurari care nu tin de tine” te invitam sa te alaturi grupului nostru ca sa preiei controlul asupra propriei tale vieti si sa treci la actiune!

Structura programului pentru consolidarea increderii in sine

In fiecare JOI, de la ora 19:00 la 21:30, timp de 5 saptamani la sediul Profiles International si lucrezi alaturi de 2 coachi acreditati, Associated Certified Coach (ACC) de catre Federatia Internationala de Coaching (ICF) la consolidarea increderii in fortele proprii.

Cum iti dezvolti increderea in tine:

Incepi pe 6 noiembrie si continui pe 13 noiembrie sa lucrezi la identificarea si modificarea credintelor limitative. Vei face asta analizand gandurile care te blocheaza, inlocuindu-le cu altele benefice, prelucrarea criticului interior. Pe 20 noiembrie iti observi si prelucrezi emotiile si felul in care transmiti incredere prin postura ta. Pe 4 decembrie exersezi diferite modalitati legate de comunicare, asertivitate, cum iti poti sustine punctul de vedere si cum te poti afirma in fata celorlalti. Pe 11 decembrie te detasezi de ceea ce cred ceilalti despre tine si lucrezi la cresterea increderii in ce crezi tu despre tine mai ales in fata unor interlocutori dificili, situatii conflictuale, etc.

UNDE au loc cele doua programe de coaching?

Sediul Profiles International, Str Sevastopol nr 17, bloc 1, etaj 1. Aproape de Piata Victoriei, langa parcarea clinicii Sanador. Cadrul in care ne intalnim este unul confidential iar la program vor participa maxim 8 persoane.

Inainte de a lua hotararea de a te inscrie in acest program te invitam sa te gandesti daca poti participa la toate intalnirile deoarece, pentru a avea rezultate cat mai bune, prezenta este obligatorie la toate cele 5 sesiuni de coaching in grup. In cazul in care nu vei putea ajunge la 1 sesiune de grup, exista posibilitatea de a fi recuperata individual.

Cand decizi sa te inscrii o poti face pe e-mail, la Anda Suta anda@youaremore.ro sau, telefonic, Anda Suta la 0722.165.296 pana pe 30 octombrie 2014, in limita locurilor disponibile.

Coaching-ul si dezvoltare personala vor fi sustinute de Anda Suta si Daiana Stoicescu (afla mai multe dand click pe numele acestora).

Coaching pentru dezvoltarea increderii in sine (iulie - octombrie 2014) - testimoniale:

  • "Mult mai sigur pe mine; multe necunoscute au disparut, viitorul pare mai stralucitor; punctele slabe au fost identificate, am un plan de viitor si noi comportamente de pus in practica, de exersat. Realitatea este alta. A aparut o alta abordare!"- Ovidiu, participant
  • "A fost o experienta placuta si revelatoare. Daiana si Anda au creat un cadru relaxat care a ajutat participantii sa se destinda, cu toate ca discutam aspecte sensibile. Un workshop echilibrat de informatie, exercitiu si provocare la lucru cu sinele, Multumesc!" Diana, participant
  • "Un mare castig pentru mine este faptul ca am putut discuta deschis despre mine in fata celorlalti. Am aflat lucruri interesante, stiu cum sa reactionez in anumite situatii si am facut exercitii pe care altfel nu le-as fi facut niciodata. Acum, la final, ma simt mai constient de potentialul pe care-l am dar si de faptul ca trebuie "sa lucrez" cu mine in continuare. Doar ca acum stiu care este directia, care este drumul." Ionut, participant.
  • “Este incredibil cum cateva intrebari bine puse te ajuta sa vezi ce si cum trebuie sa faci. Trebuie doar sa fii deschis si sa vezi ca totul pleaca de la tine si cum vezi tu lucrurile dar mai ales ce alegi sa faci cu ceea ce vezi.” Raluca- Finance Manager, participant
  • “Workshop-ul este un pretext pentru a genera schimbari in viata ta, e despre tine si viata ta, tu trebuie sa faci lucruri, Daiana si Anda nu fac “bugete” ? Laurentiu- Sales Manager, participant
  • “Ma simt de parca pot muta muntii. Consider de mare valoare interactiunea cu ceilalti participanti, descoperirea povestilor din viata lor. Am venit cu un nivel scazut de incredere, l-am notat cu 1, pe o scala de la 1 la 10 si plec cu multa incredere in mine, as spune chiar 10. Felicitari!” Madalina, participant
  • “Ma simt mai mare, mai serios, increzator in viziunile mele, in planurile mele. Am mai multa energie si atitudinea mea este usor observata si electrizanta pentru cei din jur. Ma plac eu pe mine mai mult!” Daniel- Antreprenor, participant
  • “Este diferit modul de abordare al problemelor, nu imi mai pare nimic de nerezolvat sau de trecut peste. Interactiunea cu voi este pentru mine valoroasa, m-a ajutat sa constientizez cine sunt eu acum, ce vreau si ca pot alege oricand. Va multumesc!” Antonela- Manager, participant


Comentarii la articolul "IN NOIEMBRIE 2 Grupuri de coaching pentru dezvoltarea increderii in sine si cresterea motivatiei":


Apr, 2nd, 12:15PM
b2j1H3xwER
There are actually loads of daetils like that to take into consideration. That may be a nice point to bring up. I supply the ideas above as common inspiration however clearly there are questions just like the one you deliver up where a very powerful factor will probably be working in trustworthy good faith. I don't know if best practices have emerged around issues like that, but I'm certain that your job is clearly recognized as good .
Apr, 7th, 6:14AM
3jFc8oMD
I just started my 2nd botlte of Healthe Trim. I've only lost 6lbs total so far. I'm hoping this next month will speed it up a little bit. What I've noticed is the 1st hour, I get hungry, my stomach might even hurt or I feel sick, but if I push through it, that goes away and then I find myself well over 2 1/2 hrs before I eat breakfast. After that, I'm not so hungry throughout the day! So it helps alot with my appetite. Some days I don't always have as much energy as I'd like. I still find myself craving chocolate and coffee. Giving up coffee hasn't been hard, giving up chocolate has been. What would happen if I did give in and have a little chocolate? Will it just ruin the week or day or what?Thanks for any advice.
Acasa     Despre mine     Blog     Testimoniale     Parteneri     Contact
Coaching - Individual
Coaching
Individual
Coaching - Cuplu si dating
Coaching
Cuplu si dating
Coaching - Pentru cariera
Coaching
Pentru cariera
Coaching - Relatii profesionale
Coaching
Relatii profesionale
Workshopuri si Traininguri
Workshopuri
si Traininguri
Assessment - Cunoastere personala
Assessment
Cunoastere personala
copyright © YouAreMore.ro | Developed by HTD Publishing