NOU: GRUP DE COACHING din 9 septembrie - Cum sa iti consolidezi increderea in fortele proprii

24 august 2014
stima de sine asertivitate incredere in sine daiana stoicescu anda suta relatii coachingConsolideaza-ti increderea in fortele proprii intr-un grup dedicat de coaching! Urmeaza un program de 5 sesiuni de coaching in grup cu 5 subiecte pe marginea “Increderii in sine”.

Structura programului de coaching

Te intalnesti in fiecare marti, de la ora 18:30 la 21.30, timp de 5 saptamani si lucrezi alaturi de 2 coachi acreditati, Associated Certified Coach (ACC) de catre Federatia Internationala de Coaching (ICF) la consolidarea increderii in fortele proprii.

Cum se desfasoara programul de coaching?

 • Incepi pe 9 septembrie si continui pe 15 septembrie sa lucrezi la identificarea si modificarea credintelor limitative. Vei face asta analizand gandurile care te blocheaza, inlocuindu-le cu altele benefice, prelucrarea criticului interior.
 • Pe 23 septembrie iti observi si prelucrezi emotiile si felul in care transmiti incredere prin postura ta.
 • Pe 30 septembrie exersezi diferite modalitati legate de comunicare, asertivitate, cum iti poti sustine punctul de vedere si cum te poti afirma in fata celorlalti.
 • Pe 7 octombrie te detasezi de ceea ce cred ceilalti despre tine si lucrezi la cresterea increderii in ce crezi tu despre tine mai ales in fata unor interlocutori dificili, situatii conflictuale, etc.

UNDE au loc sedintele de coaching? Sediul Profiles International, Str Sevastopol nr 17, bloc 1, etaj 1. Aproape de Piata Victoriei, langa parcarea clinicii Sanador.

Cadrul in care ne intalnim este unul confidential iar la program vor participa maxim 8 persoane.

Inainte de a lua hotararea de a te inscrie in acest program te invitam sa te gandesti daca poti participa la toate intalnirile deoarece, pentru a avea rezultate cat mai bune, prezenta este obligatorie la toate cele 5 sesiuni de coaching in grup.

Cand decizi sa te inscrii o poti face pe e-mail, la Anda Suta anda@youaremore.ro sau, telefonic, la Daiana Stoicescu, la 0730.177.495 pana pe 5 septembrie 2014, in limita locurilor disponibile.

De ce ai nevoie de un program de coaching de incredere in sine?

Cand ai o incredere scazuta in fortele proprii te bazezi mai mult pe ce cred altii despre tine, eviti riscurile si speri ca greselile tale vor trece neobservate, eviti sa iti spui parerea. Toate aceste comportamente pot genera consecinte pe care nu ti le doresti in cariera ta sau in relatiile din viata personala.

Increderea in sine este supravietuire

Nathaniel Branden, parintele teoriei despre “Self-Esteem”, spune ca a avea incredere in tine este mai mult “o chestiune de supravietuire”. Tot el spune ca increderea in fortele proprii este “senzatia interioara de putere pentru indeplinirea propriilor dorinte. Si ca tocmai aceasta senzatie ne permite sa actionam. Cand ai incredere vezi ca poti face fata provocarilor cotidiene, ai incredere in capacitatea ta de a gandi, de a invata, de a alege, de a lua decizii, de a te adapta la schimbari…”

Rezultatele programului de coaching pentru managementul increderii in sine:

 • Ai o rezistenta crescuta la dificultatile pe care le intampini
 • Ai incredere in propriile abillitati, sa indraznesti mai mult sa risti si sa iti permiti sa fii creativ
 • Fii mai ambitios pentru ca ai incredere ca iti poti atinge toate obiectivele pe care ti le propui
 • Observi o schimbare in relatiile tale. In mod normal noi suntem inconjurati de persoane care ne seamana. Daca ai incredere in tine, vei atrage incredere, relatii sanatoase si oameni de succes in viata ta.
 • Ii tratezi cu mai mult respect pe cei pe care ii iubesti si iti sunt apropiati pentru ca nu ii vei mai percepe ca fiind o amenintare pentru tine. Cand ii tratezi pe ceilalti cu respect si ei te trateaza la fel.
 • Te simti mult mai bine, in general. Este posibil sa te trezesti in fiecare dimineata increzatoare/increzator si asteptand ziua ce incepe cu entuziasm.
 • Iti faci griji din ce in ce mai putin datorita abilitatii nou dobandite de a te confrunta cu lucruri care iti genereaza disconfort. Asta te va ajuta sa iti pui energia in obiective constructive.
 • Iti asumi riscuri mai mari pentru ca stii ca poti face fata oricarei situatii. Persoanele care indraznesc sa isi asume riscuri sunt si cele care au mai mult succes in viata.
 • Te bucuri de o viata sociala bogata. Cand ai incredere in tine, nu eziti sa vorbesti cu persoane necunoscute. Fiecare persoana nou intalnita este un potential prieten, partener de afacere, client, sau de ce nu, un partener de viata.
 • Folosesti critica si feedback-ul negativ pentru a-ti imbunatati performanta. Datorita unei increderi crescute in fortele tale proprii, a fi criticat nu mai este un eveniment care sa iti marcheze viata intr-un mod decisiv. Poti asculta in mod obiectiv critica la adresa ta si vei putea decide daca este sau nu adevar in ea. Iar daca este, o poti folosi doar in favoarea ta si vei putea sa fii mai bun.

Daca rezoneaza cu tine programul de coaching de grup pe care ti-l propunem, te invitam sa ne trimiti un e-mail, la Anda Suta anda@youaremore.ro sau sa suni la Daiana Stoicescu la 0730.177.495 pana pe 5 septembrie 2014 si sa vezi daca mai sunt locuri disponibile in acest grup.

Daca vrei sa afli mai multe despre coachi...

In prezent Anda Suta acompaniaza persoanele cu potential care isi doresc sa evolueze spre o cariera de succes si sa dezvolte relatii sanatoase. Este antreprenor si Coach al companiei de coaching si dezvoltare personala You are more si de asemenea activeaza ca si Coach intern in BRD Groupe Societe Generale.

Anda are peste 12 ani de lucru cu oamenii in mediu de business. Absolvent al Faculatii de Psihologie si Master in Psihologie Organizationala, la care se adauga si alte formari in domeniul resurselor umane are o experienta de 12 ani in identificarea profilului psihologic al oamenilor, selectarea si evaluarea lor pentru pozitii de executie cat si managerial, dezvoltarea competentelor necesare lor, identificarea si dezvoltarea persoanelor cu potential, managementul carierei.

Anda este Coach colaborator Profiles international acreditat de catre catre Federatia Internationala de Coaching. Formarile ei in coaching sunt in zona abordarii sistemice (Metasysteme - Alain Cardon) si NLP (Mindmaster) cat si cu ajutorul instrumentelor Espere, Enneagrama, BYY. La acestea au contribuit numeroase formari din domeniul analizei tranzactionale si a psihologiei integrative.

In ultimii ani si-a dedicat atentia, studiind si practicand coaching pe aspecte legate de descoperirea potentialului personal si profesional, gestionarea relatiilor conflictuale sau a mediilor toxice, dezvoltarea capacitatilor manageriale, cresterea stimei de sine, consolidarea relatiei cu propria persoana si ceilalti, schimbarea obiceiurilor in relatii, inteligenta emotionala, flexibilitate, redescoperirea motivatiei si a pasiunilor.

Daiana Stoicescu sustine managerii si echipele pentru cresterea eficientei. Ea te acompaniaza la indeplinirea aspiratiilor tale profesionale si personale. Astazi, Daiana ofera o gama variata de servicii si programe de coaching, de la coaching individual, de echipa, de grup, la managementul eficientei, managementul carierei, succesul intr-un rol nou, cresterea energiei si motivatiei, descoperirea propriilor talente si orientarea catre actiune.

Este este Coach colaborator Profiles si Coach acreditat de catre Federatia Internationala de Coaching, se ocupa de comunicarea capitolului local al Federatiei Internationale de Coaching si este membru in consiliul director al capitolului local al Federatiei Internationale de Coaching.

La certificarile sale in Marketing Direct, Jurnalism si Relatii Publice se adauga specializarile in coaching executiv, coaching folosind instrumentele de diagnoza cu Eneagrama, in leadership transformational si in metoda Espere. Ce o caracterizeaza pe Daiana este entuziasmul si pasiunea de a initia si dezvolta proiecte personale si profesionale. Adera la cele mai inalte standarde de calitate. Isi petrece viata intr-un mod armonios, invatand continuu, facand coaching, citind, dansand, facand scufundari de fiecare data cand are ocazia.

Cateva testimoniale ale participantilor la Programul de grup coaching

INCREDEREA IN FORTELE PROPRII, iulie - august 2014

 • "Mult mai sigur pe mine; multe necunoscute au disparut, viitorul pare mai stralucitor; punctele slabe au fost identificate, am un plan de viitor si noi comportamente de pus in practica, de exersat. Realitatea este alta. A aparut o alta abordare!"- Ovidiu, participant
 • "A fost o experienta placuta si revelatoare. Daiana si Anda au creat un cadru relaxat care a ajutat participantii sa se destinda, cu toate ca discutam aspecte sensibile. Un workshop echilibrat de informatie, exercitiu si provocare la lucru cu sinele, Multumesc!" Diana, participant
 • "Un mare castig pentru mine este faptul ca am putut discuta deschis despre mine in fata celorlalti. Am aflat lucruri interesante, stiu cum sa reactionez in anumite situatii si am facut exercitii pe care altfel nu le-as fi facut niciodata. Acum, la final, ma simt mai constient de potentialul pe care-l am dar si de faptul ca trebuie "sa lucrez" cu mine in continuare. Doar ca acum stiu care este directia, care este drumul." Ionut, participant.
 • "Prin acest program de coaching mi-am acordat atentie, timp, interes si mi-am dat seama in ce etapa ma aflu si ce imi doresc pe mai departe. Am invatat sa imi gasesc propriile solutii, cu atat mai valoroase cu cat le-am descoperit in mine, la acel moment "prezent" la care am ajuns prin procesul de coaching" Monica, participant


Comentarii la articolul "NOU: GRUP DE COACHING din 9 septembrie - Cum sa iti consolidezi increderea in fortele proprii":


Feb, 12th, 6:19PM
Williamaref
Hello.
I need to contact admin.
Thank you.
Apr, 4th, 1:37AM
GraceBaf
Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas regignizing of Google, Facebook, VKontakte, Yandex, Solve Media,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 2.0 with all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? Just Google for "XRumer 16 + XEvil 2.0", or you can find intro movie in YouTube: "XEvil: new OCR - captcha solver"
Good luck!
Feb, 15th, 5:42PM
asuridaxali
[url=http://levitra-20mg-priceof.online/]levitra-20mg-priceof.online.ankor[/url] pricespharmacy-canadian.online.ankor http://buy-amoxicillin-amoxil.online/
Acasa     Despre mine     Blog     Testimoniale     Parteneri     Contact
Coaching - Individual
Coaching
Individual
Coaching - Cuplu si dating
Coaching
Cuplu si dating
Coaching - Pentru cariera
Coaching
Pentru cariera
Coaching - Relatii profesionale
Coaching
Relatii profesionale
Workshopuri si Traininguri
Workshopuri
si Traininguri
Assessment - Cunoastere personala
Assessment
Cunoastere personala
copyright © YouAreMore.ro | Developed by HTD Publishing