YOU ARE MORE IN 2015! Scurt program de coaching pentru planificarea unui an cu multa energie

28 decembrie 2014
grup coaching obiective planificare un 2015 de succes perseverenta daiana stoicescu anda suta plan coachingMulti oameni muncesc din greu si parca nu ajung nicaieri. Un motiv pentru care se intampla acest lucru este pentru ca nu isi iau timpul necesar pentru a se gandi ce vor sa obtina cu adevarat si nu isi scriu pe hartie dorintele, scopurile si obiectivele lor. Pana la urma, gandeste-te putin, ai pleca intr-o calatorie, intr-o vacanta, fara sa ai idee care este destinatia si ce doresti sa faci? Probabil ca nu.

Vrei sa ai un moment al tau la inceput de 2015?

Clarificarea si stabilirea directiei pentru noul an te ajuta sa alegi cine vrei sa fii, ce vrei sa ai, ce vrei sa faci si unde vrei sa ajungi din punct de vedere personal si profesional. Atunci când știi exact ceea ce iti doresti să obtii, stii unde sa iti concentrezi eforturile, esti in contact permanent cu obiectivele tale, esti perseverent si ai sanse mai mari sa le atingi. Te ajuta sa te concentrezi pe informatiile de care ai nevoie si sa iti organizezi mai bine timpul si resursele astfel incat sa fii mai eficient si implinit la locul de munca sau in timpul liber. Care sunt planurile tale pentru 2015? Sunt aceleasi cu cele din 2014? Ce vrei sa continui, sa te opresti sa faci sau sa incepi in 2015? Asadar, intrebarea este... Ce e important pentru tine in anul 2015? Afla in cadrul programului de coaching desfasurat intre 15-22 ianuarie.

Un bilant real al rezultatelor pe anul 2014 si o viziune clara pentru 2015 te va ajuta:

  • Sa evidentiezi rezultatele, nereusitele si lectiile invate din anul anterior
  • Sa descoperi valorile, dorintele, comportamentele si actiunile pe care sa le indeplinesti zilnic, saptamanal si periodic
  • Sa schimbi perspectiva asupra obstacolelor, dificultatilor din viata ta de zi cu zi
  • Sa-ti planifici noul an si sa urmezi planul cu usurinta
  • Sa impartasesti experiente, opinii, sa descoperi puncte de vedere diferite Sa te simti mult mai bine, in general. Este posibil sa te trezesti în fiecare dimineata binedispus si linistit asteptand ziua cu entuziasm

Cum se desfasoara programul?

Vor avea loc 2 sesiuni de coaching de grup a cate 3 ore fiecare, desfasurate intre orele 18:30-21:30. * 15 ianuarie - bilantul pe 2014, identifici ce a mers bine si ce nu, lectiile de invatat, lucram la aspectele prin care ne limitam potentialul si descoperi o noua perspectiva. * 22 ianuarie sa identifici valorile tale, rolurile si dorintele din viata ta. Alegi comportamente si actiuni concrete care sa te inspire sa iti indeplinesti dorintele in 2015.La finalul celor doua sesiuni de grup coaching pleci cu un plan de actiune masurabil.

Unde se desfasoara grupul de coaching? Sediul Profiles International, Str Sevastopol nr 17, bloc 1, etaj 1. Aproape de Piata Victoriei, langa parcarea clinicii Sanador.

Tariful programului de coaching : 400 Ron/program cu plata integrala in avans sau doua transe.

Inainte de a lua hotararea de a te inscrie in acest program te invitam sa te gandesti daca poti participa la ambele intalniri. In cazul in care nu vei putea ajunge la o sesiune de grup din motive neprevazute, exista posibilitatea de a fi recuperata individual, o singura sesiune.

Cum te inscrii la grupul de coaching?

Cand decizi sa te inscrii o poti face pe e-mail, la Anda Suta anda@youaremore.ro, la 0722.165.296 sau la Daiana Stoicescu, la daiana@daianastoicescu.ro pana pe 13 ianuarie 2015, in limita locurilor disponibile.

Cadrul in care ne intalnim este unul confidential iar la program pot participa intre 8 și 12 de persoane. Vei lucra alaturi de 2 coachi acreditati, Associated Certified Coach (ACC) de catre Federatia Internationala de Coaching (ICF) la crearea unei harti a anului 2015.

Coach acreditat Anda Suta

In prezent Anda Suta acompaniaza persoanele cu potential care isi doresc sa evolueze spre o cariera de succes si sa dezvolte relatii sanatoase. Este antreprenor si Coach al companiei de coaching si dezvoltare personala You are more si de asemenea activeaza ca si Coach intern in BRD Groupe Societe Generale. Anda are peste 12 ani de lucru cu oamenii in mediu de business. Absolvent al Faculatii de Psihologie si Master in Psihologie Organizationala, la care se adauga si alte formari in domeniul resurselor umane are o experienta de 12 ani in identificarea profilului psihologic al oamenilor, selectarea si evaluarea lor pentru pozitii de executie cat si managerial, dezvoltarea competentelor necesare lor, identificarea si dezvoltarea persoanelor cu potential, managementul carierei. Anda este Coach colaborator Profiles international acreditat de catre catre Federatia Internationala de Coaching. Formarile ei in coaching sunt in zona abordarii sistemice (Metasysteme - Alain Cardon) si NLP (Mindmaster) cat si cu ajutorul instrumentelor Espere, Enneagrama, BYY. La acestea au contribuit numeroase formari din domeniul analizei tranzactionale si a psihologiei integrative. In ultimii ani si-a dedicat atentia, studiind si practicand coaching pe aspecte legate de descoperirea potentialului personal si profesional, gestionarea relatiilor conflictuale sau a mediilor toxice, dezvoltarea capacitatilor manageriale, cresterea increderii, consolidarea relatiei cu propria persoana, schimbarea obiceiurilor in relatii, inteligenta emotionala, flexibilitate, redescoperirea motivatiei si a pasiunilor.

Coach acreditat Daiana Stoicescu

Daiana Stoicescu sustine managerii si echipele pentru cresterea eficientei. Ea te acompaniaza la indeplinirea aspiratiilor tale profesionale si personale. Astazi, Daiana ofera o gama variata de servicii si programe de coaching, de la coaching individual, de echipa, de grup, la managementul eficientei, managementul carierei, succesul intr-un rol nou, cresterea energiei si motivatiei, descoperirea propriilor talente si orientarea catre actiune. Este este Coach colaborator Profiles si Coach acreditat de catre Federatia Internationala de Coaching, se ocupa de comunicarea capitolului local al Federatiei Internationale de Coaching si este membru in consiliul director al capitolului local al Federatiei Internationale de Coaching. La certificarile sale in Marketing Direct, Jurnalism si Relatii Publice se adauga specializarile in coaching executiv, coaching folosind instrumentele de diagnoza cu Eneagrama, in leadership transformational si in metoda Espere. Ce o caracterizeaza pe Daiana este entuziasmul si pasiunea de a initia si dezvolta proiecte personale si profesionale. Adera la cele mai inalte standarde de calitate. Isi petrece viata intr-un mod armonios, invatand continuu, facand coaching, citind, dansand, facand scufundari de fiecare data cand are ocazia.Comentarii la articolul "YOU ARE MORE IN 2015! Scurt program de coaching pentru planificarea unui an cu multa energie":


Mar, 4th, 3:17PM
cmTb8hcQzvcY
To Motiyou wrote: "I don't know if best practices have emrgeed around issues like thatThat is the reason why I wrote this post together with my genuine perceptionThanks
Acasa     Despre mine     Blog     Testimoniale     Parteneri     Contact
Coaching - Individual
Coaching
Individual
Coaching - Cuplu si dating
Coaching
Cuplu si dating
Coaching - Pentru cariera
Coaching
Pentru cariera
Coaching - Relatii profesionale
Coaching
Relatii profesionale
Workshopuri si Traininguri
Workshopuri
si Traininguri
Assessment - Cunoastere personala
Assessment
Cunoastere personala
copyright © YouAreMore.ro | Developed by HTD Publishing